Tuotteet


Pelargonit toimitamme pääsääntöisesti nuorina taimina 6x6cm ruukuissa, isokokoiset lajikkeet tätä suuremmissa.Taimen koko riippuu lajikkeesta, esim. miniatyyripelargoni on muuttovalmis paljon pienempänä kuin isokokoisemmat lajikkeet. Viljelykauden edetessä saatamme lähettää myös ilmoitettua suurempia taimia. Perennojen ruukkukoko ilmoitetaan tuotetiedoissa. 

Verenpisaraviljelymme on tauolla vuoden 2018 ajan. Palaamme niiden pariin jälleen ensi vuonna.


Tilaaminen


Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta ja toimitetaan postipakettina lähimpään postin toimipisteeseen. Halutessasi voit myös noutaa tilauksesi, jolloin se kerätään valmiiksi. Olemme avoinna vain sopimuksen mukaan, joten noutoaika tulee sopia erikseen. Maksetuille ja noudettaville taimille takaamme laadun säilymisen kolme viikkoa tilaamisesta. Verkkokaupan kautta varatut ja käteismaksuna maksettavat pistokkaat säilytämme viikon ajan varattuina, ja palautamme ne uudelleen myyntiin mikäli noutoaikaa ei ole tänä aikana sovittu. Huomioithan, että puutarhallamme emme ota vastaan pankki- tai luottokortteja. Toimitamme kasveja Suomeen ja EU-maihin. 


Alamme ottaa vastaan pelargonitilauksia helmikuun 2018 alkuviikoilla. Kevään ennakkotilauksissa taimet juurrutetaan tilauksesta, joten joudumme varaamaan itsellemme mahdollisuuden muuttaa tilausta tai peruuttaa se, mikäli taimien juurrutuksessa ilmenee ongelmia. Emme kuitenkaan koskaan vaihda tilattua tuotetta toiseen ilman asiakkaan hyväksyntää. Ennakkotilauksia alamme toimittaa sään ja taimien valmistumisen mukaan maalis-huhtikuun vaihteessa. Huomioithan, että toimitus saattaa siirtyä myöhemmäksikin, jopa toukokuulle, sillä taimien valmistumisaika on n. 5-7 viikkoa tilauksesta. Huhtikuun alusta alkaen myymme valmiita taimia, jotka lähetämme pääsääntöisesti tilausta seuraavana maanantaina tai tiistaina. Kevään sesongin aikana meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta ottaa vastaan varauksia lajikkeista, mutta voit tiedustella niiden saatavuutta joko puhelimitse 040-5918778/Tiina tai sähköpostitse asiakaspalvelu@rinkinpuutarha.fi.


Toimitus


Aloitamme toimitukset keväällä maalis-huhtikuun vaihteessa säiden mukaan, emme lähetä taimia yöpakkasten aikana. Lähetämme kasveja maanantaisin ja tiistaisin, jotta ne ehtisivät varmasti perille saman viikon aikana. Me pakkaamme huolella, ja otamme vastuun sopivan lähetyssään valinnasta. Sinun tarvitsee vain hakea lähetys postista mahdollisimman pian saapumisilmoituksen saatuasi. Kesäkaudella postitamme tilauksen sitä seuraavan viikon alussa, maanantaina tai tiistaina. Kiireellisinä aikoina toimitus saattaa siirtyä seuraavaan viikkoon.  Toimituskulut Suomeen postipakettina 7,90€. Yli 120€ kotimaan tilauksista tarjoamme toimituskulut kokonaisuudessaan!


Tehtyäsi tilauksen ja saatuasi tiedon lähetyksestä, voit seurata paketin etenemistä lähetystunnuksella, jonka lähetämme sinulle sähköpostiisi. Voit myös noutaa paketin ennen saapumisilmoituksen tuloa lähetystunnuksella, kun huomaat sen saapuneen postitoimipaikkaasi. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi, mikäli et ole vastaanottamassa lähetystä tiettynä aikana, niin sovitaan yhdessä sinulle sopiva lähetysaika. Pelargonit eivät kestä kovin pitkää säilytystä suljetussa paketissa.


Kotona 


Avaa paketti mahdollisimman pian kun saat sen kotiisi. Pistokkaat selviävät kyllä pikkuruukuissaan hetken, mutta suosittelemme kuitenkin niiden istuttamista suurempaan ruukkuun mahdollisimman pian. Pelargonit istutetaan lajikkeesta riippuen 7-10 cm ruukkuihin (miniatyyrit pienempiin ja isommat lajikkeet isompiin) ja ruukkukokoa kasvatetaan hitaasti kasvun edetessä. Verenpisarat voi istuttaa suoraan isompaan ruukkuun.


Anna taimien toipua matkan rasituksesta valoisassa paikassa, muttei kuitenkaan suorassa auringonpaisteessa. Uudelleenistutuksen jälkeen voit aloittaa lannoituksen, kun juuret ovat kasvaneet ruukun reunoille asti ja kasvi on lähtenyt kasvuun. 


Me lähetämme ainoastaan elinvoimaisia ja laadukkaita taimia, sillä haluamme taata sinulle mielekkään elämyksen näiden hurmaavien kasvien parissa. Kasvit ovat kuitenkin eläviä organismeja, ja joskus asiat voivat mennä vikaan kaikesta huolenpidosta huolimatta. Mikäli näin käy, otathan viipymättä yhteyttä meihin (asiakaspalvelu@rinkinpuutarha.fi), mieluiten kuvan/kuvauksen kera!


Pelargoneista ja niiden hoidosta voit lukea lisää Pelargonitaivas -blogista.


Luethan myös toimitusehtomme!

Uutuudet 2018
Tulossa
Mårbacka Tulpan
Tulossa
Tierpspella
6,50 €
Uusi
Nettlecombe
6,50 €
Tulossa
Miss Stapleton
Tulossa
Mårbacka Mörk
Uusi
 Zonartic Frills
Uusi
Royal Oak
6,00 €
Uusi
Prince of Orange
Uusi
Vectis Volcano
Tulossa
Fairy Phlox
6,50 €
Uusi
Little Fifine
Tulossa
Sessorna på Haga
Uusi
Plum Rambler
Tulossa
Flower of Spring
Uusi
Highfields Vogue
Uusi
Kallipefki
6,50 €
Uusi
New Life
6,50 €
Tulossa
Rosalinda
6,50 €
Tulossa
Ignesens
6,50 €
Uusi
Chokolate Heaven
Uusi
Sweet Jess
6,50 €
Uusi
Tutone
6,50 €
Uusi
Bright Pink
6,50 €
Uusi
Therese
6,50 €
Uusi
Janet
6,50 €
Tulossa
Patricia Andrea
Uusi
White Boar
6,50 €
Uusi
St. Elmo's Fire
Tulossa
Ålsta Malin
Tulossa
Natalie
6,50 €
Tulossa
Ekeby Linda
6,50 €
Tulossa
Deacon Coral Reef
Uusi
Dallimore
6,50 €
Tulossa
Denise
6,50 €
Uusi
Röde Orm
6,50 €
Tulossa
Silver Celebration
Uusi
Gloria Jasmine
Tulossa
Bullareblomman
Uusi
L'Elegante
6,50 €
Uusi
Gay Baby
6,50 €
Uusi
Atomic Snowflake
Uusi
Sune Trygg
6,50 €
Tulossa
Bob Newing
6,50 €
Uusi
Ragamuffin
6,50 €
Uusi
Honnestolz
6,50 €
Uusi
Gammal Botan
Tulossa
Deacon Finale
Tulossa
Evy
6,50 €
Uusi
Arbrå
6,50 €
Tulossa
Lady Cullum
6,50 €
Tulossa
Mrs. Quilter
Tulossa
Kivilahti
6,50 €
Tulossa
Hellin Hauska
Tulossa
Fallinpelakuu
Tulossa
Einan pelakuu
Uusi
Pietarsaari
6,50 €
Uusi
Robin
6,50 €
Tulossa
Muolaa
6,50 €