Tuotteet


Toimitamme eläviä kasveja. Pelargonit ja verenpisarat toimitetaan juurtuneina ja kasvuunlähteneinä pieninä taimina 6x6cm ruukuissa (lajikekohtaiset poikkeukset mainitaan tuotetiedoissa). Perennoissa ruukkukoko ilmoitetaan tuotetiedoissa. Tuotantomme on pienimuotoista ja lajikemäärä suuri -tästä johtuen lajikkeiden saatavuus vaihtelee suuresti. Verkkokaupassa voit kuitenkin selata lähes koko valikoimaamme, pyrimme myös päivittämään ajankohtaiset saatavuustiedot tuotteisiin. 


Tilaaminen


Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta ja toimitetaan postipakettina tai pakettina valitsemallesi R-Kioskille. Halutessasi voit myös noutaa tilauksesi, jolloin se kerätään valmiiksi. Olemme avoinna vain sopimuksen mukaan, joten noutoaika tulee sopia erikseen. Maksetuille ja noudettaville pistokkaille takaamme laadun säilymisen kolme viikkoa tilaamisesta. Verkkokaupan kautta varatut ja käteismaksuna maksettavat pistokkaat säilytämme viikon ajan varattuina, ja palautamme ne uudelleen myyntiin mikäli noutoaikaa ei ole tänä aikana sovittu. Huomioithan, että puutarhallamme emme ota vastaan pankki- tai luottokortteja. Toimitamme kasveja Suomeen ja erikseen niin sovittaessa EU-alueelle. 


Kevään ennakkotilauksissa varaamme itsellemme mahdollisuuden muuttaa tilausta tai peruuttaa se, sillä taimien juurrutus saattaa joskus olla luultua hankalampaa. Emme kuitenkaan koskaan vaihda tilattua tuotetta toiseen ilman asiakkaan hyväksyntää.


Toimitus


Aloitamme toimitukset keväällä maalis-huhtikuun vaihteessa säiden mukaan, emme lähetä taimia yöpakkasten aikana. Lähetämme kasveja maanantaisin ja tiistaisin. Kesäkaudella postitamme tilauksen sitä seuraavan viikon alussa. Kiireellisinä aikoina toimitus saattaa siirtyä seuraavaan viikkoon -ilmoitamme tästä Sinulle erikseen. Paketti olisi hyvä noutaa Postista mahdollisimman pian sen saavuttua. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi, mikäli et ole vastaanottamassa lähetystä tiettynä aikana. Toimituskulut postipakettina 9,70€ tai 6,00 € pakettina valitsemallesi R-kioskille. Yli 120€ tilauksesta tarjoamme toimituskulut kokonaisuudessaan!


Tehtyäsi tilauksen ja saatuasi tiedon lähetyksestä, voit seurata paketin etenemistä lähetystunnuksella, jonka lähetämme Sinulle sähköpostiisi. Voit myös noutaa paketin ennen saapumisilmoituksen tuloa lähetystunnuksella, kun huomaat sen saapuneen postitoimipaikkaasi.


Kotona 


Avaa paketti mahdollisimman pian kun saat sen kotiisi. Pistokkaat selviävät kyllä pikkuruukuissaan hetken, mutta suosittelemme kuitenkin niiden istuttamista suurempaan ruukkuun mahdollisimman pian. Pelargonit istutetaan lajikkeesta riippuen 7-10 cm ruukkuihin (miniatyyrit pienempiin ja isommat lajikkeet isompiin) ja ruukkukokoa kasvatetaan hitaasti kasvun edetessä. Verenpisarat voi istuttaa suoraan isompaan ruukkuun.


Anna taimien toipua matkan rasituksesta valoisassa paikassa, muttei kuitenkaan suorassa auringonpaisteessa. Uudelleenistutuksen jälkeen voit aloittaa lannoituksen, kun juuret ovat kasvaneet ruukun reunoille asti ja kasvi on lähtenyt kasvuun. 


Me lähetämme ainoastaan elinvoimaisia ja laadukkaita taimia, sillä haluamme taata Sinulle mielekkään elämyksen näiden hurmaavien kasvien parissa. Kasvit ovat kuitenkin eläviä organismeja, ja joskus asiat voivat mennä vikaan kaikesta huolenpidosta huolimatta. Mikäli näin käy, otathan viipymättä yhteyttä meihin (asiakaspalvelu@rinkinpuutarha.fi), mieluiten kuvan/kuvauksen kera!


Pelargoneista ja niiden hoidosta voit lukea lisää Pelargonitaivas -blogista.


Luethan myös toimitusehtomme!